Siirry sisältöön

Hanna Majabacka

Valmentaja, erityisohjaaja
Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Menetelmällinen suuntautumiseni liittyy toiminnallisiin, kuten taide- ja luontolähtöisiin menetelmiin.

Työotteeni on lempeän ratkaisukeskeinen, reflektiivinen, sensitiivinen ja kannustava. Minulle tärkeitä arvoja ovat muun muassa yhdenvertaisuus, elämän monimuotoisuuden kunnioittaminen ja luovuus. Voimakehä®-valmentajana työssäni mukana tulevat vahvasti positiivisen psykologian viitekehys ja vahvuuksiin ja voimavaroihin keskittyminen.

Sosiaalialalla olen työskennellyt eri sektoreilla ja toimintaympäristöissä, viimeiset vuodet kohderyhmänä ovat olleet erityisesti nuoret.

Tärkeää minulle on, että meille kurssilla yhteisesti syntyy vuorovaikutus, jossa koet pystyväsi ilmaisemaan itseäsi ja olemaan läsnä sellaisena kuin olet. Asetamme kurssilla juuri sinulle sopivat tavoitteet, keskustellen ja pysähtyen tärkeisiin kysymyksiin. Suunta on eteenpäin, mutta yksi tavoite on selvittää mitä siellä edessä sinun mielestäsi näkyy. Tärkeää on, että sinä opit hahmottamaan tavoitteiden lisäksi myös omat jaksamisen ja kuormittumisen rajasi ja kunnioittamaan niitä.

Kurssin yksilötapaamiset voimme sopia tarpeidesi mukaan haluamassasi paikassa esim. kotonasi, kahvilassa tai Hoivatien viihtyisällä toimistolla.
Hanna Majabacka