Siirry sisältöön

Pinja Valo

Tiimivastaava, työhönvalmentaja
Olen työskennellyt Resiinassa vuodesta 2018 lähtien. Teen asiakastyötä työhönvalmentajana, työelämäasiantuntijana. Toimin tiimivastaavana ja lähiesihenkilönä Resiinan tiimissä. Aiempaa työhistoriaa minulla on mm. Oamkin hallinnollisista suunnittelutehtävistä, TE-palveluiden ja Elyn työelämävalmennuksista sekä sosiaaliohjauksesta, kevytyrittäjyydestä, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden kotouttamistyöstä.

Koulutukseltani olen kasvatuspsykologi (KM) ja minulla on myös opettajan pätevyys. Valmistumisen jälkeen olen suorittanut mm. S2-opintoja, dialogisen ohjauksen ja Voimakehä®-valmentajan koulutukset. Tällä hetkellä teen lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Olen myös Työelämäpalveluiden kirjaamisasiantuntija.

Työntekijänä minulle on tärkeää se, että tulipa matkan varrella vastaan millaisia tilanteita tahansa, toimin turvallisena ja luotettavana rinnallakulkijana tukea tarvitsevalle. Vahvuuksiani ovat yksilöllinen, psykologinen ja dialoginen työote sekä asiakkaat, joilla on erilaisia mielenterveyden haasteita työ- ja toimintakyvyssään.

Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. psykologia, kuntoutus, mielenterveys, ohjaus, yksilön työ- ja toimintakykyisyys, työllistymisen edistäminen, työssäjaksaminen, suunnittelu- ja kehittämistyö, verkosto-, sidosryhmä- ja yritysyhteistyö, musiikki ja kulttuuri.
Pinja Valo