Siirry sisältöön

Anne Toivanen

Työhönvalmentaja
Opintoni, entinen ja nykyinen työni ja kaikki työkokemukseni siinä välissä ovat valmentaneet minut ohjaamaan ja kohtaamaan ihmisiä erilaisissa ympäristöissä ja työtehtävissä. Kokemukseni auttaa minua tunnistamaan tuen tarpeita eri elämänalueilla ja ohjaamaan asiakasta löytämään senhetkisen parhaan potentiaalinsa sekä työelämässä että arjessa.

Valmistuin kasvatustieteiden maisteriksi kesällä 2017 Oulun yliopistosta pääaineenani kasvatuspsykologia, sivuaineina terveystieto, liikunta ja opettajan pedagogiset opinnot. Olen pitkänlinjan asiakaspalvelun ammattilainen entisen partri-kampaaja-ammattini ansiosta.

Ennen Resiinaa olen työskennellyt kasvatustieteellisten aineiden tuntiopettajana sekä lastentarhan ja eskarinopena. Resiinasta minulla on kokemusta kohta kolmen vuoden verran.

Erityisosaamiseni painottuu asiakaspalveluun, yksilön ja yhteisön kasvuun ja kehitykseen, ohjaamiseen, opetukseen ja kasvatukseen sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuntemukseen, joita kaikkia osa-alueita voin nyt työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen poluilla hyödyntää.