Siirry sisältöön

Saija Rättö

Työhönvalmentaja
Valmentajana minulle on tärkeää luoda aitoja ja yksilöllisiä kohtaamisia sekä toimia asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Valmentajana olen kuunteleva ja kannustava rinnalla kulkija, joka pyrkii tarjoamaan asiakkaan tilanteeseen eri näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Tykkään pohtia asiakkaitteni kanssa tulevaa urasuuntaa ja eri vaihtoehtoja, kuin myös olla konkreettisena apuna työ- tai opiskelupaikan haussa. Valmentajana toimin asiakas- ja ratkaisukeskeisesti. Valmennusasiakkaani ovatkin kuvailleet minua empaattiseksi, kannustavaksi ja helposti lähestyttäväksi valmentajaksi.

Valmennustyössä nautin, kun pystyn tarjoamaan asiakkaalle uusia ideoita ja auttamaan konkreettisesti eteenpäin omien unelmien saavuttamisessa. Mielestäni merkityksellisyyden kokeminen on jokaisen oikeus, oli se sitten työelämässä tai opintojen parissa ja tämän löytämisessä haluankin tukea myös asiakkaitani.

Olen toiminut erilaisten ura- ja työhönvalmennuspalveluiden parissa vuodesta 2018 asti. Koulutukseltani olen työvalmentaja (työvalmentajan EAT, 2022) sekä henkilöstöhallinnon ja johtamisen tradenomi (AMK, 2019). Olen toteuttanut muutosturva-, ura- ja työhönvalmennuspalveluita työntekijätasosta johtajatasoon asti useilla eri toimialoilla ja minulla on kokemusta henkilöstöpalvelualalta työsuhteiden hoidosta ja rekrytoinnista, mitkä antavat minulle edellytyksiä auttaa asiakkaitani menestymään rekrytointiprosesseissa.
Saija Rättö