Siirry sisältöön

Heidi Leppäniemi

Työhönvalmentaja
Työskentelen työhönvalmentajana Rovaniemellä, asiakkaitani tapaan niin Rovaniemellä kuin muuallakin heidän kotikunnissaan ympäri Lapin aluetta. Olen kuntoutuksen ohjaaja (AMK), lähihoitaja ja humanististen tieteiden kandidaatti uskontotieteestä. Vuodesta 2017 olen työskennellyt ammatillisen kuntoutuksen kentällä asiakkaiden työllisyyttä edistävissä sekä toimintakykyä selvittävissä palveluissa. Sitä ennen olen työskennellyt muun muassa monikulttuurisissa työtehtävissä ja lähihoitajana.
Koen työssäni tärkeäksi luottamuksen rakentumisen ja asiakkaan osaamisen ja voimavaroihin keskittymisen. Työntekijänä olen myönteinen, asiakaslähtöinen ja kuunteleva, valmennussuhteessa on tärkeää edetä asiakkaan omien tavoitteiden mukaisesti. Positiivista palautetta olen aiemmilta asiakkailtani saanut muun muassa rohkaisusta uusien asioiden äärellä, rinnalla kulkijuudesta ja uusien mahdollisuuksien ja näkökulmien avaamisesta.
Vapaa-ajallani rentoudun liikunnan, lukemisen, käsitöiden ja pötköttelyn parissa. Tyytyväisin olen liikkuessani luonnossa eri vuoden aikoina.
Heidi Leppäniemi