Siirry sisältöön

Tommi "Pete" Mannelin

Valmentaja, erityisohjaaja
Toimin Nuotti-valmentajana Turussa ja Varsinais-Suomen alueella.

Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi (AMK), lisäksi olen suorittanut motivoivan haastattelun koulutuksen sekä mielenterveyden EA1 -koulutuksen.
Ennen Nuotti-valmennukseen siirtymistä olen työskennellyt nuorten ja työikäisten parissa kuntouttavassa työtoiminnassa sekä etsivässä nuorisotyössä. Paikasta riippumatta työhöni on kuulunut vahvasti asiakkaiden omien vahvuuksien ja voimavarojen tukeminen sekä tulevaisuuden suunnitelmien yhdessä miettiminen sekä niiden edistäminen.

Nuotti-valmentajana pyrin yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ne asiat, joihin kaivataan muutosta ja miettimään niihin sopivia ratkaisuja. Välillä kyse voi olla oikeanlaisen tuen ja palvelun löytämisestä, välillä sopivan opiskelualan/työpaikan miettimisestä tai arjenhallinnallisista asioista, kuten päivärytmistä. Tärkeää on kuitenkin se, että asioita lähdetään edistämään yhdessä, voin olla mukanasi niin oppilaitoksen palaverissa kuin bussimatkallakin!

Nuotissa tapaamisia voidaan pitää Hoivatien vastaanotolla Turun keskustassa, sinun omassa arkiympäristössäsi tai vaikkapa yhdessä ulkoillen.

Työssäni minua on kuvailtu järjestelmälliseksi ja joskus jopa huumorintajuiseksi :)

Jos haluaisit kuulla Nuotista tai minusta vielä lisää ennen hakemista, voit heittää mulle viestiä vaikka Whatsappissa!
Tommi