Siirry sisältöön

Tanja Siira

Valmentaja
Olen ammatiltani psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK). Olen toiminut työhönvalmentajana Resiinassa keväästä 2023 alkaen, ja keväällä 2024 hyppään mukaan myös Nuoren elo -kurssin valmentajaksi.

Ennen työelämäpalveluita työkokemusta on kertynyt monipuolisesti mielenterveyspalveluista, -kuntoutuksesta, hoidontarpeen arvioista, terapeuttisista interventioista, työkykyarvioista, kriisityöstä, neuropsykiatrisista tutkimuksista ja persoonallisuustutkimuksista sekä erilaisten psykoedukatiivisten, oireenhallinnallisten ja toiminnallisten ryhmien vetämisestä.

Olen voimakehä-valmentaja ja MBCT-ohjaaja. Lisäksi olen kouluttautunut muihin lyhytterapiamenetelmiin kuten interpersonaalinen psykoterapia (IPT), interpersonaalinen ohjanta (IPC), HOT-lyhytterapia ja psykoterapeuttiset valmiudet. Olen myös suorittanut julkisen sektorin perheterapiaopinnot. Alkuvuodesta 2024 aloitin ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan opinnot.

Olen ikuinen haaveilija ja optimisti. Työssäni panostan aitoon läsnäoloon ja kuunteluun. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä. Työssäni käytän monenlaisia menetelmiä ja niiden käyttö valikoituu sen mukaan, mikä asiakkaalle yksilöllisesti sopii. Vapaa-aikaani kuuluu esimerkiksi kaikenlainen touhuilu luonnossa, eläimet, läheiset ihmiset, käsityöt, reissailu.

“There is a crack, a crack in everything. That´s how the light gets in.” – Leonard Cohen

Tanja Siira